Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

11. 06. 2013. 23:16 >> 23:17

URADI SAM

Blistav osmjeh bez odlaska zubaru

Blistav osmjeh možete imati i bez skupih odlazaka zubaru. Dakle, najvjerovatnije sve što vam treba imate u svojoj kuhinji.

Za „uradi sama bjelinu“ potrebna vam je samo soda bikarbona i nekoliko jagoda. Dok će kiselina koju sadrže jagode izbijeliti zube, soda bikarbona će ukloniti mrlje.

Jednostavno pomiješajte usitnjene jagode s malo sode bikarbone dok ne dobijete ravnomjernu smjesu, nanesite je na četkicu i dobro istrljajte zube.

Zube četkajte nekoliko minuta, a zatim isperite i operite običnom pastom. Rezultat je nevjerovatan.

Naravno, zbog sode, ovaj recept se ne smije koristiti svakodnevno. Najbolje je da to radite jednom sedmično ili petnaestodnevno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније