Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

18. 04. 2024. 14:01 >> 14:01

ASTROPROFIL   

Margo Robi - Talentovana dobrotvorka predana umjetnosti

Iako je postigla veliki uspjeh, posebno u filmskom hitu „Barbi”, ova glumica vodi skroman život, daleko od očiju javnosti .Pod svijetlima Holivuda, gdje se često ističu samo sjaj i glamur, Margo Robi predstavlja osvježenje jer kombinuje talenat, ljepotu i angažman u društvenim pitanjima. Od svojih početaka na malim ekranima u Australiji do globalnog uspjeha na velikom platnu, naročito sa najnovijom ulogom u filmu „Barbi”, njen put ka slavi bio je obilježen strašću, upornošću i predanošću umjetnosti.

 

Rođena je 2. jula 1990. godine u Australiji i odrasla je u porodici sa četvoro djece. Iako je imala skromno djetinjstvo, već tada je pokazivala znake buduće zvijezde sa svojim talentom za glumu. Njen prvi profesionalni korak bio je uloga u jednoj popularnoj australijskoj sapunici gdje je brzo privukla pažnju svojom prirodnom ljepotom i glumačkim vještinama, a nedugo zatim hrabro se otiskuje u Holivud.

Margo ima Sunce, kao i ascendent u znaku Raka. Sunce i Merkur se nalaze u dvanaestom polju njene natalne karte i ovaj položaj može donijeti izraženu kreativnost, maštovitost i inspiraciju u umjetničkim izrazima. Ova konjukcija može rezultirati ličnošću koja je veoma intuitivna i kreativna, snažno inspirisana svojim unutrašnjim svijetom i podsvjesnim procesima i koja može imati duboke introspektivne sposobnosti i sklonost ka fantaziji.

Njena pojava na ekranu privukla je pažnju publike, a kritičari su odmah prepoznali njen talenat i šarm. U prilog ovome govori postavka planeta u dvanaestoj kući, Sunce u konjukciji sa Merkurom, kao i Venera u Blizancima. Međutim, uprkos svemu ovome, Margo nije osoba sa velikim samopouzdanjem. Ovo može biti posljedica toga što je dvanaesta kuća povezana sa nesvjesnim, skrivenim aspektima ličnosti, pa osoba može imati teškoća da pronađe jasnu sliku o sebi i svojim sposobnostima. Tako Margo ima tendenciju da bude introvertna i sklona povlačenju, što može otežati izražavanje njenih talenata i ideja u spoljnom svijetu. I sama izjavljuje kako upada u krizu i gubi samopouzdanje prije nego što započne bilo koji posao. Iza sjajnih uloga i crvenih tepiha, Margo Robi je poznata i po svom skromnom životu. Kada nije na setu, voli da provodi vrijeme sa svojom porodicom i prijateljima, uživajući u jednostavnim zadovoljstvima.

Margo sa svojim natalnim postavkama nije ni blizu klasične filmske dive koja bi učinila baš sve radi slave i uspjeha. Iako je pomalo nesigurna, njen Mars u Ovnu nosi jaku borbenu energiju i spremnost da rizikuje i da se upusti u nove projekte. Sa druge strane, Saturn u Jarcu na vrhu sedmog polja govori o tome da osoba zna kako da postavi granice i sačuva svoj integritet, pa tako Margo odbija ponudu Hju Hefnera da se fotografiše za njegov magazin kao i još jednu ulogu za koju je bilo potrebno da smrša, birajući da umjesto toga bude zdrava.

Mjesec u Škorpiji nosi sa sobom intenzivne emocionalne dubine i strastvenu energiju, što može rezultirati izuzetnom harizmom i magnetizmom kod osobe koja ga nosi. Upravo on u trigonu sa njenim Suncem i Merkurom daje glumici izuzetnu privlačnost i seksepil.

U skladu sa njenim horoskopom, ni njen emotivni život neće biti pretjerano buran ni senzacionalan. Margo teži ka dugoročnoj i stabilnoj emotivnoj vezi. Veoma je posvećena partneru i porodici, težeći ka emocionalnoj dubini i intimnosti u odnosu. Međutim, njena intenzivna emocionalna priroda može zahtijevati rad na povjerenju i otvorenosti u vezi, kao i balansiranje između potreba za nezavisnošću i povezanošću. Takođe, osobe sa aktivnim dvanaestim poljem, planetama u znaku Raka, a naročito Mjesecom u Škorpionu biraju da skrivaju svoj emotivni i privatni život daleko od očiju javnosti, pa ne čudi što se Margo udala za svog izabranika u tajnosti, izbjegavši medijsku pompu.

Iako je njen profesionalni uspjeh impresivan, Margo Robi je takođe poznata po svojoj angažovanosti u raznim humanitarnim inicijativama i društvenim pitanjima. Margo ima Veneru u Blizancima u jedanaestoj kući, pa joj društveni angažman ne pada teško. Kao pristalica prava žena, zaštite životinja i očuvanja životne sredine, ona koristi svoju slavu kako bi podigla svijest o važnim društvenim temama.

U svijetu gdje su talenat i ljepota često previše prolazni, Margo Robi uspijeva da se izdvoji svojom autentičnošću, strašću i posvećenošću umjetnosti. Njen uticaj na svijet zabave i van njega ne može se osporiti, a mi jedva čekamo da vidimo šta nam ona donosi u budućnosti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније