Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.B. [ N1 ]

09. 01. 2024. 16:21 >> 16:22
1
Čitaj mi:

OLIVIJA BENSON

Najbogatiji ljubimac na svijetu: Mačka Tejlor Svift je milionerka

Mačka pjevačice Tejlor Svift ima novac o kojem većina može samo da sanja. Olivija Benson je jedan od ljubimaca popularne pevačice i prava je bogatašica, a njeno bogatstvo se procjenjuje na 97 miliona dolara (oko 91,5 miliona eura).

Olivija je bogatija čak i od Tejlorinog partnera - Trevisa Kelsa. Njegovo bogatstvo se procjenjuje na oko 40 miliona dolara.

Ova mačka je popularna na društvenim mrežama, učestvovala je u pjevačicinim muzičkim spotovima, glumila u visokobudžetnim reklamama i ima svoju liniju odjeće.

Tejlor je dala ime Oliviji po liku Mariske Hargitej iz serije "Zakon i red".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније