Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Б. [ N1 ]

09. 08. 2023. 10:24 >> 10:24
1

NEOBIČAN DOGAĐAJ U TEKSASU

Zmija ženi pala na ruku, a za njom je napao i jastreb

Duboke posjekotine od kandži, slomljene naočare i veliki stres posljedica su neočekivanog događaja za ženu u Teksasu koja je mirno kosila svoje dvorište. Naime, na nju je sa neba pala zmija, za kojom je onda doletio jastreb pokušavajući da povrati svoj plijen najvjerovatnije ispušten iz kljuna.

Pegi Džons (64) i njen suprug namjeravali su da iskoriste vreo ljetnji dan 25. jula za košenje trave oko njihovog imanja u Silsbiju u Teksasu. Dok je njen suprug kosio travu ispred kuće, njoj je u dvorištu iza kuće na ruku, sa neba, pala zmija, prenosi RTS.

Žena je instiktivno pokušala da je otrese sa sebe, ali joj se zmija obmotala oko podlaktice i krenula da je napada, pokušavajući da je ujede za lice.

Koji trenutak kasnije na njih se stuštio jastreb koji je zario kandže u ruku gospođe Džons kako bi zgrabio zmiju koja je još čvršće stezala ruku.

Borba je trajala kratko, jastreb je vukao zmiju, ali i ženinu ruku u vis sve dok u jednom trenutku nije uspio da je otrgne sa ruke.

Okrvavljene ruke i naočara slomljenih od udara zmije u lice gospođa Džons je otrčala do muža koji je kasnije rekao da je bila u totalnoj histeriji i da je nepovezano pokušavala da objasni šta joj se upravo dogodilo.

Odmah ju je odvezao u bolnicu gdje su joj tretirali povrede i ostavili je da prenoći pod ljekarskom kontrolom, jer nije bilo jasno da li ju je napala otrovnica i da li ju je ujela.

Kada se sabrala Pegi je pokušala da rekonstruiše događaj. Sjetila se da je vidjela kako jastreb grabi zmiju sa zemlje što joj nije bilo neobično, jer je to viđala i ranije na imanju.

Pretpostavlja da je ispustio zmiju iz kljuna dok je letio iznad nje, jer u dvorištu nema drveća s kojeg bi zmija mogla da padne.

Opisujući događaj novinarki CBS-a rekla je da je u jednom trenutku pomislila da će umrijeti.

Dvije nedjelje kasnije ruka joj je i dalje u zavojima i Pegi Džons kaže da je očekivala da će rane brže zarastati.

"Nikada nisam imala problem sa spavanjem, ali u ove dvije nedjelje sam ukupno spavala možda sedam ili osam sati", izjavila je dodajući da se i tada budi u paničnom strahu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније