Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

16. 12. 2020. 07:13 >> 07:13

NEKOLIKO SAVJETA

Ovo su navike za srećan i uspješan brak

Održati brak srećnim i čvrstim nije lako, a nekoliko savjeta će svakako pomoći na putu ka tom cilju.

 

Ne govoriti negativno o partneru

Frustracije, razočaranja i neslaganja su sasvim normalni u braku, ali o svom partneru nemojte negativno govoriti drugim osobama.

Ne pravite poređenja

Nikada nemojte svoj brak porediti s brakovima drugih parova koji se čine "boljim" od vašeg. Umjesto toga se potrudite da zajedno sa svojim partnerom popravite stvari i napredujete.

Izaberite zabavu

Smijeh i lijepo zajednički provedeno vrijeme s partnerom održava i hrani vezu. Parovi koji izaberu da žive u trenutku imaju srećniji brak.

Ne kritikujte uvredljivim riječima

Uvijek postoji dobar način da se kažu određene stvari. Kritike neće biti shvaćene dobronamjerno ukoliko koristite uvredljive riječi, nego će samo dodatno pogoršati situaciju.

Ostanite povezani tokom cijelog dana

Parovi koji održavaju vezu tokom cijelog dana, kako fizički tako i emotivno, lakše pronalaze način da održe srećan i zdrav brak.

Smanjite upotrebu tehnologije

Parovi koji razumiju da se moraju odvojiti od tehnologije i raznih uređaja te posvetiti pažnju jedno drugom uvijek su zadovoljniji i srećniji u braku.

Budite lojalni

Uvijek budite lojalni i na strani vašeg partnera, pružajte podršku u svakoj odluci koju donese za bolju budućnost.

Pronađite hobi

Hobi je važan za aktivnost i zabavu, a izbjeći ćete i svakodnevnu rutinu koja postaje monotona. Ohrabrujte jedno drugo u hobijima.

Nastavite da izlazite

Parovi u srećnom braku znaju da zajednički izlasci i druženja vraćaju "vatru" u vezu. Uvijek odvojite vrijeme da izađete i provedete ugodne trenutke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније