Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.L.B. [ petmagazin.rs ]

12. 01. 2018. 11:21 >> 10:49

SREĆNIK ILI PAMETNJAKOVIĆ

Retriver sam otišao kod veterinara

Zlatni retriver iz Bangkoka, kojem je povrijeđeno oko, pojavio se sam ispred vrata klinike za životinje, gdje mu je ubrzo ukazana pomoć, prenio je "Jahu njuz".

 

Retriver je s krvavim lijevim okom došao ispred veterinarske stanice i zagrebao šapom po vratima. Otvorila mu je veterinarka Siramani Vongpitajadisai, koja mu je očistila oko, zašila pokidani kapak i stavila mu zaštitnu kragnu oko vrata kako ne bi češao ranu dok zarasta.

Siramani je nazvala psa "Den", što je tajlandska skraćenica za zlatnog retrivera.

Veterinarka je sigurna da je ovaj disciplinovani pas bio nečiji ljubimac, ali nije imao čip niti ogrlicu koji bi pomogli da se nađe njegov vlasnik. Iako ga je danima vozila na svom motoru po komšiluku, nadajući se da će ga neko prepoznati, to se nije dogodilo.

Uporna Siramani je potom postavila fotografije pametnog retrivera na Fejsbuk stranici klinike, nakon čega se pojavio vlasnik. Ispostavilo se da se "Den" išunjao iz kuće.

Da li je znao na koja vrata da zakuca, da li ga je vodio instinkt ili se ovoj pametnoj kuci posrećilo da šapom "pokuca" baš na vrata klinike - nikad nećemo saznati, ali je svakako imala sreće.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније