Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.L.B. [ Rts.rs ]

18. 12. 2017. 10:22 >> 09:53

SAKRIO SE U SEF

Opasna igra žmurke

Devetogodišnji dječak iz Berlina, koji se igrao žmurke sa mlađim bratom, mislio je da je sef odlično mjesto za skrivanje, ali je tu ostao zarobljen tri sata prije nego što su ga izbavili vatrogasci.

Sve se odigralo u domu dijede dječaka, koji tada nije bio kod kuće, a jedini je znao šestocifrenu šifru za otvaranje sefa, javio je Skaj njuz.

Članovi porodice su uspjeli da "lociraju" dječaka, ali nijesu uspjeli da otvore sef, jer nisu znali šifru, pa su u pomoć pozvali vatrogasce.

Vatrogasci su prvo probali da ukucaju razne kombinacije šifre, ali nijesu uspjeli. Potom su morali i da ubacuju kiseonik kroz pukotinu na sefu da bi dječak mogao da diše.

Tri sata kasnije, kada su vatrogasci već bili riješeni da razvale sef, neko je pogodio šifru i dječak je oslobođen.

Berlinska vatrogasna služba je na Tviteru objavila da je dječak dobro, a vatrogasac Tomas Kirsten je spasavanje devetogodišnjaka nazvao "ranim božićnim poklonom".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније