Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: O.Z. ]

06. 08. 2017. 10:59 >> 10:34
1

3D CRTEŽI

Bazen u metrou

Nevjerovatno realistična 3D umjetnička djela iscrtana su u metrou u Tajpeiju povodom Univerzijade 2017.

Tajvanski glavni grad transformisao je šest dijelova metroa po uzoru na različite sportske dvorane, od trkališta, fudbalskog terena, terena za bejzbol, bacačke sportove pa do bazena koji je, ako je suditi prema fotografijama na društvenim mrežama, i najpopularniji, piše sarajevski portal Klix.ba.

Hsu Cu-Hsiung, sportista koji je predstavljao Tajvan na međunarodnim takmičenjima, fotografisao se u metrou u plivačkoj opremi.

"Čekao sam da svi putnici odu kako bih napravio ove fotografije. Mislim da je ova reklamna kampanja veoma zabavna i podiže svijest o sportu među tajvanskim narodom te ih poziva da se uključe", kazao je on.

"Neki ljudi nikada nijesu zakoračili u sportsku dvoranu i na ovaj način im želimo približiti sport", poručili su gradske vlasti za CNN.

"Birajući za to metro, svakodnevno prevozno sredstvo mnogih, javnosti ćemo pružiti šansu da učestvuje", kazali su iz kancelarije za informisanje i turizam Tajpeija..

Metro će u novom ruhu biti sve do 30. avgusta ove godine.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније