Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: O.Z. ]

27. 02. 2017. 08:59   >>  08:34

SREĆNICI

Džimi Kimel uveo turiste na dodjelu Oskara

U Dolbi Teatru u Los Anđelesu, komičar Džimi Kimel, koji je vodio 89. ceremoniju dodjele Oskara, uveo je turiste koji su mislili da idu u Madam Tiso. Umjesto sa voštanim figurama filmskih zvijezda, turisti su se našli na ceremoniji dodjele Oskara gdje su se sreli s pravim glumcima.

Iznenađeni turisti vrlo su smireno reagovali na mnošto okupljenih zvijezda, a ubrzo su se s njima fotografisali i čestitali im na uspjesima, prenosi Klix.ba.

Jedna žena je rekla da ona i njen vjerenik planiraju da se vjenčaju u avgustu i da je Denzel Vašington njen najdraži glumac. Nakon toga je Džimi Kimel tražio od Vašingtona da ih "vjenča".

"On je Denzel, tako da je to legalno", našalio se Kimel.

"Proglašavam vas mužem i ženom, Možete poljubiti mladu", rekao je popularni glumac.

Svi turisti su pozvani da se rukuju sa filmskim zvijezdama, a neki su čak ljubili ruke glumicama Meril Strip i Nikol Kidman.

Dženifer Aniston je zamoljena da im pokloni nešto te je jedna sretnica dobila sunčane naočare iz njene torbice.

Podsjetimo, Film "Moonlight" (Mjesečina) reditelja Berija Dženkinsa osvojio Oskara za najbolji film.

Oskara za najbolju glumicu dobila je Ema Stoun za ulogu u mjuziklu "La La Land", dok je Oskara za najboljeg glumca dobio Kejsi Aflek za ulogu u ostvarenju "Manchester by the Sea".

Nagradu za najbolju režiju dobio je Dejmijen Šazel, čiji je mjuzikl "La La Land" kao veliki favorit sa 14 nominacija, dobio šest Oskara, među kojima i za originalnu pjesmu, scenografiju i fotografiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније