Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

M.V. [ elle.rs ]

10. 03. 2024. 06:00 >> 00:51

Nedelja mode u Parizu

Modni svijet šokiran pojavom "dvojnice" Kejt Mos

Nakon tek održane revije brenda Marine Sere odjeknula je vijest da je na pisti bila Kejt Mos, rame uz rame s Vini Harlov, da bi se vrlo brzo javili modni kritičari s glasnim upozorenjem da je u pitanju lažna vijest - ali i lažna Kejt Mos.

Gotovo identična dvojnica Kejt Mos dominirala je pomenutom prezentacijom za jesen/zimu 2024-2025, a u pitanju je Deniz Ohnon, 43-godišnjakinja iz Ormskirka u Engleskoj, koja vrlo transparentno svoju modnu karijeru gradi na uspjehu i reputaciji Kejt Mos.

Njen Instagram nalog nosi naziv ImNotKateMoss, nedvosmisleno se vezujući za ikonu na koju neodoljivo liči, pa tako na vrlo viralan način kopira njen lifestyle, i rekreira legendarne momente kao što su video-zapisi i kampanje za velike brendove.

"Prvo, nisam ni znala ko je Kejt. Sa 16 godina hodala bih ulicom i ljudi bi vikali stvari poput, 'Bože moj, to je Kejt Mos!' Bila sam tako stidljiva. Tada sam imala vrlo malo samopouzdanja. Kada sam prvi put vidjela sliku Kejt u magazinu, bila sam oduševljena koliko je prelijepa. Ali iskreno, nisam vidjela sličnost" rekla je u jednom intervjuu, dodavši da nije mogla da se bavi modelingom jer nije bila dovoljno visoka, ali joj je nuđeno da snima modne kampanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније