Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Č.J. [ N1 ]

05. 04. 2024. 14:10 >> 14:10
Čitaj mi:

50 godina od nastanka

Bijelo dugme kreće na turneju: Poznati pjevač biće klavijaturista benda

Ove godine se obilježava 50 godina od nastanka benda Bijelo dugme, zbog čega će bend krenuti na turneju, ali ovog puta u rokenrol postavi.

Još uvijek se ne zna koja će tačna postavka benda izaći na binu ovog ljeta na turneiji po bivšim državama Jugoslavije. Ono što je gotovo izvjesno je da tu neće biti Željka Bebeka, koji je u lošem odnosu sa svojim bivšim bendovskim saborcima, poslnednji put kad su svirali zajedno, sve se završilo tako što ih je Bebek tužio, piše CityMagazine.

Kako je Highway Star Magazin na svom Instagramu objavio Bijelo dugme će gotovo izvjesno nastupati u postavi sa pjevačima Alenom Islamovićem i Mladenom Vojčićem Tifom.

Ono što je zanimljivo, magazin navodi da će se za klavijaturama naći pop pjevač Ognjan Radivojević, koga znamo i po njegovoj solo karijeri, ali i kao Bregovićevog bivšeg saradnika u Orkestru za Svadbe i sahrane.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније