Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ n1 ]

25. 03. 2024. 12:53 >> 12:53
Čitaj mi:

DRUŠTVENE MREŽE GORE

Fanovi Evrovizije složni: Hrvatska će ove godine pobijediti

Baby Lasagna pravog imena Marko Purišić i njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" opet su glavna tema medija. Ovaj put zbog društvenih mreža.

 

 

Ovaj put zbog društvenih mreža. Nastup Baby Lasagne na Dori je pogledan čak tri miliona puta. Isto tako, Facebook grupa "Eurovision Fans"! objavila je da je upravo Baby Lasagna po njima pobjednik ovog takmičenja  2024. godine. U komentarima se vidi da se brojni ljudi slažu s njima, pa pjesmu hvale korisnici Facebooka s Islanda, iz Njemačke, Finske... Hrvatska je i dalje na prvom mjestu evrovizijskih kladionica, od 29. februara. Od pobjede na Dori šanse su mu porasle s 11 odsto na čak 18 odsto za pobjedu na prestižnom takmičenju u Švedskoj.

Marko je nedavno objavio na svom Instagram profilu kako je učio valjati tijesto s bakom Olgom za potrebe spota za pjesmu “Rim Tim Tagi Dim”. “Toliko je slatka da se nije mogla ni praviti da je ljuta na mene”, napisao je u opisu videa.

“Super si, Marko. Brzo uči, super je – govorila je baka, a sa strane su joj dobacivali da mora biti stroga i opasna. “Udari ga po glavi, babo”, rekli su, ali baka Olga to nije poslušala. “Moraš vikati na njega”, rekli su baki, ali ona je nastavila s pohvalama pa je poslije odlučila poslušati ljude koji su radili na spotu.

“Naravno da sam vesela, kad vidim da super dela”, objasnila je baka na kraju zašto nije bila stroga prema našem muzičaru.

“Kako je slatka”, napisala mu je u komentarima Marcela Oroši koja se takođe takmičila na ovogodišnjoj Dori s pjesmom “Gasoline”. Osim nje i drugi pratitelji su pisali komentare kojima su izrazili oduševljenje bakom Olgom.

Osim toga, umjetnik se tada pohvalio i novim uspjehom pjesme s kojom će predstavljati Hrvatsku u maju na Eurosongu. Naime, objavio je kako je pjesma “Rim Tim Tagi Dim” dosegnula čak dva miliona slušanja na muzičkoj platformi Spotify.

Eurosong je na programu od 7. do 11. maja u Malmeu.

Podsjetimo, Crna Gora ni ove godine neće biti dio najpopularnijeg svjetskog muzičkog takmičenja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније