Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta [ Objavio: O.Z. ]

03. 11. 2018. 20:18 >> 19:55

OTVORENO O TUGOVANJU

Nik Kejv: Stalno osjećam prisustvo sina

Muzičar Nik Kejv objavio je otvoreno pismo o tome kako još osjeća prisustvo svog sina Artura koji je umro 2015. u 15. godini.

Australijski umjetnik odgovarao je na pismo obožavateljke koja je rekla da i dalje osjeća "neku komunikaciju" s članovima porodice i prijateljima koji su nedavno umrli, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Kejv joj je odgovorio "Ako volimo mi tugujemo.. Osjećam prisustvo svog sina svuda, iako on možda nije tu".

Artur Kejv umro je u Brajtonu, u Velikoj Britaniji poslije pada sa stene.

Nik Kejv je poznat kao vodeći pjevač benda "Nick Cave and the Bad Seeds".

Kejv je objavio odgovor obožavateljki na vebsajtu koji koristi za komunikaciju sa svojim obožavaocima "The Red Hand Flies".

On je rekao da su ljubav i tuga zauvijek isprepleteni, i da veličina tuge preplavljuje "naša minijaturna bića".

Rekao je da u tome postoji svaka vrsta ludila, duhovi, pojave u snovima i sve drugo što ljudi u svojoj patnji voljom sebi prikažu.

"To su dragocjeni darovi koji su vrijedni i pravi koliko nam je potrebno da budu. Oni su duhovni vodiči koji nas izvode iz mraka", napisao je on.

Napisao je da stalno osjeća Arturovo prisustvo.

"Čujem ga kako mi govori, kako me uči, daje mi uputstva mada možda nije tu", napisao je Kejv.

On je rekao da je dobro stvarati svoje duhove, prizivati ih i voljom ih oživljavati i govoriti im, jer oni nas vraćaju u svijet iz koga smo izbačeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније