Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Klix.ba Objavila: M.M.Lj. ]

31. 10. 2018. 20:43 >> 20:30

PJESMA "DRAGI"

Objavljen novi spot Boža Vreća

Autor i interpretator sevdalinki Božo Vrećo objavio je spot za pjesmu "Dragi" s aktuelnog albuma "Melek".

Na pjesmi "Dragi" Božo Vrećo je sarađivao sa slovenskim saksofonistom Vaskom Atanasovskim, a spot su radili Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Spot u kojem se pojavljuje i hrvatski TV voditelj Dorijan Klarić sniman je u Zagrebu i Hižama na bregu u Zagorju.

"U spotu se spajaju svijet sna i jave, prepliću se sjećanja i ono što je stvarno i opipljivo. Lik Dragog u spotu dolazi kao snoviđenje, kao sjenka koja i s onog svijeta pazi na onog drugog. Oni se osjećaju i kad se ne vide i ta iskonska antologijska ljubav zapravo se proteže kroz cijeli taj dramski prikaz sjete, nedostajanja, čežnje i samoće. Ključ ima metaforično značenje da je sve i dalje u njegovim rukama, da mu prepušta odluku srca i ma što da mu život nosi, on će ga uvijek štititi i biti uz njega. Radnja se ipak retrospektivno vraća u neko minulo doba u prošlom vijeku i plovi kroz sadašnjost u buđenju", izjavio je Božo koji na albumu potpisuje sve tekstove i muziku.

Božo Vrećo je u proteklom periodu imao nastupe u Kanadi i Americi, a izdvaja se koncert na kultnom Broadwayu kojim je još jednom pokazao da njegova muzika ne poznaje granice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније