Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila M.L.B.

14. 06. 2018. 07:23   >>  07:12 3

KONCERT

Brega priredio spektakl na Ćemovskom polju

Goran Bregović i simfonijski orkestar održali su sinoć na Ćemovskom polju koncert, pod nazivom "Tri pisma iz Sarajeva". Koncert je održan povodom velikog jubileja 55 godina kompanije, "13. jul-Plantaže".

Na sceni je bilo preko 70 izvođača, a nastup je uveličala činjenica da je bina postavljena iznad čokota u sred vinograda Ćemovsko polje.

Muzički projekat „Tri pisma iz Sarajeva” inspirisan je trima religijama – hrišćanstvom, islamom, judaizmom i različitim načinima na koji se svira violina u svakoj od tih kultura - klasičnim, orientalnim i klezmerskim.

Ovom muzičko-scenskom spektaklu prisustvovali su prijatelji Plantaža iz cijelog svijeta, a poznato je da Plantaže svoja vina izvoze u preko 40 zemalja.

Najavljeni su gosti iz Kine, Indije, Švajcarske, SAD, Kanade, kao i zemalja regiona od kojih je najveći broj iz Srbije i BiH, kao značajnih izvoznih destinacija.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније