Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta ]

17. 04. 2016. 13:23 >> 13:07

ZAMIJENIĆE DŽONSONA

Eksl Rouz novi pjevač AC/DC

Australijska hard rok grupa EjSi/DiSi (AC/DC) saopštila je danas da će Eksl Rouz iz benda "Gans end rouzis" zamijeniti njenog pjevača Brajana Džonsona koji može potpuno da ogluvi ako nastavi nastupi.

 

Bend je izdao saopštenje nekoliko sati nakon što su "Gans end rouzis" nastupili na festivalu Koačela u kalifornijskoj pustinji, i to u punom sastavu, prvi put poslije više od 20 godina.

Eksel Rouz će pjevati sa AC/DC 7. maja na koncertu u Lisabonu, kada australijski hard rok bend počinje evropsku turneju s 12 nastupa. Rouz će istovremeno imati koncerte sa svojim matičnim bendom.

AC/DC je početkom marta odložio početak turneje jer su ljekari 68-godišnjem Džonsonu preporučili da ne pjeva na sceni jer mu prijeti potpuno oštećenje sluha.

Džonson, prepoznatljiv po prodornom glasu kojim posebno napreže svoje glasne žice, priključio se bendu 1980. godine poslije smrti tadašnjeg pjevača Bona Skota.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније