Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

16. 11. 2014. 12:14 >> 12:11
2

17. NOVEMBRA

Promocija Boškovićevog filma u Rimu

Promocija muzicko dokumentarnog filma “Muzicke razglednice Crne Gore – NUOVO”, crnogorskog kompozitora i autora filmova o Crnoj Gori, Miodraga Bola Boškovića održaće se 17. novembra, na italijanskom drzavnom univerzitetu Sapienza u Rimu.

Promociju, koja će se održati u Muzeju klasicne umjetnosti – Sali ’’ODION’’ otvoriće ambasador Crne Gore u Rimu Vojin Vlahović, a posjetiocima će se obratiti i autor.

“Mogu samo da kažem da ovaj poziv sa čuvenog, najstarijeg i najveceg  italijanskog  univerziteta Sapienza u Rimu, prije svega doživljavam kao veliko  priznanje. Izražavam zahvalnost kako rektoru Univerziteta, prof.dr Luigi Frati-u, tako i kompletnom establismentu ambasade Crne Gore u Rimu na čelu sa njegovom ekselencijom, ambasadorom Vojinom Vlahovicem koji su se maksimalno potrudili da kompletna promocija bude na nivou”, kaže Bole Bošković .

Promocija Boškovićevog filma, inspirisanog prirodnim ljepotama i istorijom Crne Gore održava se u organizaciji ambasade Crne Gore u Rimu, a pod patronatom univerziteta Sapinza.

Nakon promocije Boškovicevog filma, uz prigodan  koktel  biće promovisani gastronomski specijaliteti crnogorske kuhinje i prezentovani kulturni i turisticki potencijali Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније