Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ M.L.B. ]

11. 04. 2023. 11:50 >> 11:50

“REKAPITULACIJA BUDUĆNOSTI POČINjE”

Obilježavaju punoljetstvo knjižare Karver

Knjižara Karver u objektu Banja i prostorijama knjižare Karver u srijedu organizuje program u povodu 18 godina od otvaranja knjižare.

Program Rekapitulacija budućnosti počinje – Dan knjižare Karver, počinje od 18 sati.

U programu učestvuju Varja Đukić, glumica, osnivač i menadžerka knjižare Karver, dr Vesna Čučić, povjesničarka, Jasmina Bajo, bibliotekarska svjetnica, Miroslav Minić, profesor crnogorskog - srpskog, bosanskog, hrvatskog jezika i književnosti, dr Jasna Tatar Anđelić, prevoditeljica i pofesorica francuskog jezika i književnosti, Vuk Perović, filmski kritičar, Andrijana Deletić Milačić, profesorica crnogorskog - srpskog, bosanskog, hrvatskog jezika i književnosti, Biljana Gligorić, arhitektica i mr Milica Nikolić istoričarka kulture i antropološkinja.

“Program organizujemo u povodu punoljetstva knjižare Karver u Podgorici koja je jedinstvena po konceptu prepoznatljivom izvan granica Crne Gore – ponudi knjiga izdavača iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Srbije koji objavljuju savremenu prevedenu književnost i djela savremenih autora koji pišu na jezicima izdavača”, najavljeno je iz knjižare Karver.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније