Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.B. [ Kliks.ba ]

07. 03. 2024. 22:58 >> 22:58
Čitaj mi:

SPOREDNA ULOGA

Džoni Dep, ipak, u pregovorima za snimanje nastavka "Pirata s Kariba"

Poznati holivudski glumac Džoni Dep, ipak bi se mogao pojaviti u šestom nastavku kultne franšize "Pirati s Kariba".

Nakon glasina da će Depa u novom nastavku filma "Pirati s Kariba" zamijeniti glumica Ajo Edebiri, pojavile su se nove glasine u kojima se navodi da produkcija "Disney" ima želju da nastavi saradnju sa slavnim glumcem.

Prema pisanju portala "Dexerto", Dep je u pregovorima za učešće u "Piratima s Kariba", ali samo u sporednoj ulozi. Takođe, istakli su da film još uvijek nema zvanični naslov, kao ni datum izlaska, te spisak glumaca. Međutim, poznato je da se Žoakim Roning sprema vratiti u rediteljsku stolicu.

Vijest o mogućem povratku Džonija Depa istovremeno je izazvao ogromno uzbuđenje među njegovim fanovima, ali i negodovanje među ostatkom publike zbog spora kojeg je vodio protiv bivše partnerice Amber Heard.

No, voljeli ga ili ne, "Pirati s Kariba" gotovo su ne zamislivi bez njegovog pojavljivanja u ulozi luckastog kapetana Džeka Speroa.

Uprkos informacijama koje sugerišu da je "Disney" zainteresovan da vrati Depa za sporednu ili čak cameo ulogu, a ne za glavnu, fanovi se i dalje nadaju da će njegov povratak ponovno pokrenuti magiju serije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније