Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Ч.Ј. [ Klix ]

08. 11. 2023. 22:11 >> 22:11

GLUMAC ODBIO ULOGU

Džoni Dep nije bio prvi izbor za "Pirate sa Kariba"

Džoni Dep je dobio ulogu Džeka Speroa u "Piratima sa Kariba" zahvaljujući glumcu koji je odbili ulogu.

Iako je uloga kapetana Džeka Speroa jedna od popularnijih uloga koje je Džoni Dep imao u dosadašnjoj karijeri, on zapravo nije bio prvi izbor za Pirate sa Kariba.

Nekoliko poznatih glumaca je odbilo ulogu, uključujući Džima Kerija, koji je čak bio na audiciji, ali je odbio ulogu u filmu „Brus Almighty“ iz 2003. jer mu raspored nije odgovarao.

Osim Kerija, priča se da su i mnogi drugi poznati glumci odbili ulogu u „Piratima sa Kariba“. Među njima su Hju Džekman, Metju Mekonahi, Robert De Niro, Majkl Kiton i Kristofer Voken.

Podsjećamo da je 60-godišnji glumac prošle godine potvrdio da više neće glumiti u popularnoj franšizi, što je rastužilo njegove fanove.

U međuvremenu su američki mediji pisali da je Depu ponuđeno čak 300 miliona za snimanje novog nastavka. Inače, Dep je otpušten iz „Pirata sa Kariba“ nakon što ga je Amber Herd optužila za fizičko i seksualno zlostavljanje 2018. godine, prenosi Klix.hr.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније