Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Politika [ R.B. ]

19. 01. 2024. 21:08 >> 21:22

FILM "MODI"

Džoni Dep se vraća u rediteljsku fotelju, Al Paćino igra sporednu ulogu

Holivudski glumac Džoni Dep se vraća u rediteljsku fotelju, zajedno sa svojim velikim šeširima, prvi put poslije više decenija.

Dep režira film "Modi", a Al Paćino igra sporednu ulogu francuskog kolekcionara umjetnina Morisa Ganjaa, prenio je NBC News.

Ovo je prvi put da Dep režira od dugometražnog filma "Hrabar" iz 1997. godine, kao i njegov prvi veliki projekat nakon pravnog spora sa Amber Herd iz 2022. godine.

Prema saopštenju za štampu, "Modi" prati "život italijanskog umjetnika Amedea Modiljanija u 48-satnom vrtlogu, snimajući haotičan niz događaja kroz ulice i barove ratom razorenog Pariza tokom Prvog svjetskog rata".

U bjekstvu od policije, zahvaljujući boemima, Modi odustaje od ideje da završi karijeru i napusti grad.

Haos dostiže vrhunac kada se suočava sa kolekcionarom koji bi mogao da promijeni njegov život.

Dep je naveo da je učešće Al Paćina ključni razlog zašto je prihvatio projekat, prenosi Tanjug.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније