Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

П.Р.

24. 12. 2022. 23:06 >> 23:03

KOLAČ

Tom Kruz svakog Božića prijateljima šalje isti poklon

Holivudski glumac Tom Kruz svakog Božića svojim prijateljima šalje indentičan poklon.

O tome je nedavno pričala glumica Kobi Smolders, najpoznatija po ulozi Robin u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", koja je gostovala je u emisiji Džimija Falona.

U pitanju je kolač od bijele čokolade i kokosa, koji je glumica prvi put dobila od Kruza 2016, kada su njih dvoje snimali film „Džek Ričer“, piše Index.hr.

„To je kolač od bijele čokolade i kokosa i moram priznati da je preukusan. Držim ga u frižideru i potraje mi do marta, jer svaki put uzmem samo parčence. Ne znam zašto, nijesam ni velika ljubiteljka slatkog, ali ovo je sjajno“, rekla je glumica.

Zatim je voditelj Džimi Falon otkrio da i on dobija isti poklon, te ga naziva „kolač Toma Kruza“. Ranije su već Kirsten Danst, Henri Kavil i Džejms Korden otkrili da dobijaju isti poklon. Inače, kolač je prekriven glazurom od bijele čokolade i sjeckanog kokosa, a može se nabaviti u poslastičarnici „Doan’s Bakery“ u kalifornijskom Vudlend Hilsu.

Kruz je jednom prilikom ispričao kako široj listi poznanika za praznike šalje kolač i otkrio je pomalo čudan razlog za to.

„Obožavam slatko, ali ga izbjegavam zbog treninga i priprema koje prolazim radi filmova. Zato ga šaljem drugima“, rekao je glumac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније