Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ rts.rs/M.L.B. ]

10. 10. 2022. 21:49 >> 21:49
1

NEBO NIJE GRANICA

Tom Kruz će šetati svemirom u novom filmu

Nakon što je uradio sve moguće akrobacije na Zemlji, Tom Kruz planira da ode u svemir da izvede svemirsku šetnju za predstojeći film.

Šezsedesetogodišnja holivudska zvijezda udružila se sa rediteljem Bornovog identiteta Dagom Limanom da snima film u svemiru, čije snimanje se planira još od 2020. godine prije nego što je izbila pandemija.

Govoreći za Bi-Bi-Si, predsjedavajuća Juniverzal studiosa Dona Lengli potvrdila je da studio namjerava da pošalje Kruza u svemir.

Otkrivajući detalje o projektu, rekla je da su Kruz i Liman, koji su ranije sarađivali na naučnofantastičnom blokbasteru Na rubu vremena, predložili ideju za film prije pandemije i da će se radnja odvijati na Zemlji, ali da će Kruzov lik morati da ode u svemir da spasi situaciju.

„Imamo sjajan projekat u razvoju sa Tomom kojeg će raketa odnijeti na Međunarodnu svemirsku stanicu. Nadamo se da će biti prvi civil koji će izvesti svemirsku šetnju van stanice“, navela je Lenglijeva.

Produkcija filma još nije počela, ali ukoliko se film zaista realizuje, Kruz neće biti prvi glumac koji je snimio film na Međunarodnoj svemirskoj stanici, ali će biti prvi koji će snimati u otvorenom svemiru i izvesti svemirsku šetnju van stanice.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније