Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

12. 10. 2017. 11:42 >> 11:15

NOVI FILM

Džon Travolta kao Goti

Proslavljeni glumac Džon Travolta će u novom filmu "Gotti" igrati ulogu prema stvarnoj osobi, mafijaškom bosu Džonu Gotiju, a premijerni trejler za ovu biografsku dramu obećava odličnu krimi priču.

 

Riječ je film o Gotiju i njegovoj porodici, koji ulaze u mafijaški svijet. Film će prikazati Gotijev život od njegovih 30-ih godina, kada se on uspio probiti do samog mafijaškog vrha Njujorka, pa do njegove smrti.

HBO je još 1996. godine napravio biografski film o Gotiju kada se u ulozi mafijaša pojavio Armand Asante. Međutim, reditelj novog filma Kevin Konnoli smatrao je da u filmu treba biti prikazana smrt mafijaša. Naime, Goti je za svoje zločine osuđen 1992. godine, a umro je u zatvoru od raka deset godina kasnije.

Pored Travolte, u filmu glumi i njegova supruga Keli Preston, a pojavljuju se još i Spenser Roko Lofranko, Pruit Tejlor Vins i mnogi drugi.

Film u američka kina stiže 15. decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније