Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M./T.S. [ Portal RTCG ]

02. 04. 2024. 10:17 >> 07:19
6
Čitaj mi:

BERANE

Tinejdžer pretučen, nanesene mu teške tjelesne povrede

Osamnaestogodišnji A.R. iz Berana dobio je teške tjelesne povrede kada je napadnut u dvorištu Srednje medicinske škole Dr Branko Zogović u tom gradu, saznaje Portal RTCG.

Njega su, prema našim saznanjima napala  tri maloljetna lica stara 17 godina.

Iz policije kažu da im se na teret stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje.

"Policijski službenici su izašli na lice mjesta i u pomenutoj ustanovi zatekli A.R. sa povredama glave, sa kojim su obavili razgovor, a on je u cilju praćenja stanja i daljih medicinskih zahvata, transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja događaja i došla do saznanja da su A.R. fizički napala tri maloljetna lica stara 17 godina, dok se nalazio na parking prostoru u suterenu gore pomenute škole u Beranama", kaže se u saopštenju UP.

Maloljetnici su identifikovani, od njih su prikupljena obavještenja na zapisnik te je utvrđeno i da su pozitivni na opojnu drogu marihuanu.

"Dječak će zbog povreda biti upućen danas na konsultativni pregled kod maksilofacijalnog hirurga, ali nisu ugroženi vitalni organi", kazao direktor KBC Berane Milorad Magdelinić.

Iz uprave škole Portalu RTCG je saopšteno da je ovo prvi incident ove vrste u pomenutoj školi.

"Izuzeli smo snimke sa kamera i dječaku odmah ukazali prvu pomoć, i prevezli ga do bolnice", kazali su u izjavi za Portal RTCG.

Navode da će se o incidentu dodatno oglasiti nakon konsultacija sa resornim ministarstvom.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније