Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Antena M, Objavila: J,B.Č. ]

12. 12. 2019. 14:03 >> 14:03
1

POTVRĐENA PRESUDA

Petriću i Radeviću zatvorske kazne zbog prebijanja Tomkića

Viši sud u Bijelom Polju potvrdio je presudu beranskog Osnovnog suda kojom su Miloš Radević i Novak Petrić, optuženi da su pretukli Beranca Igora Tomkića, osuđeni na zatvorske kazne, saopšteno je Anteni M iz suda.

"Presudom Osnovnog suda u Beranama od 28.06.2019. godine, donesenom od strane postupajuće sudije Popović Dubravke, okrivljeni Petrić Novak i Radević Miloš, iz Berana, zbog učinjenog krivičnog djela nasilničko ponašanje iz čl.399. u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda iz čl.151. st.1. u vezi čl.23. Krivičnog Zakonika Crne Gore, u saizvršilaštvu, na štetu oštećenog Tomkić Igora, iz Berana, oglašeni su krivim i osuđeni – okrivljeni Petrić Novak na jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine i devet mjeseci, a okrivljeni Radević Miloš na jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine i sedam mjeseci", saopšteno je iz suda.

Presudom Višeg suda u Bijelom Polju od 05.11.2019, kako se dodaje. potvrđena je presuda Osnovnog suda u Beranama od 28.06.2019. i odbijene kao neosnovane žalbe Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama i branioca okrivljenog – izjavljene sa svih zakonskih razloga.

"Iz drugostepene odluke proizilazi da je prvostepeni sud u zakonito sprovedenom postupku potpuno i pravilno utvrdio sve odlučne činjenice i na tako utvrđeno činjenično stanje pravilno primijenio Krivični zakonik", saopšteno je iz suda.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније