Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Objavila: M.M ]

01. 11. 2019. 18:20 >> 18:22

REAGOVANJE POLICIJE

Nijesmo i nećemo štiti bezbjednosno interesantna lica

Apsloutno je netačna konstatacija Igora Tomkića da policija prikriva i štiti Aleksandra Savovića, saopštili su danas iz Uprave policije, nakon što je Tomkić optužio vrh policije da štiti Savovića i huligane u Beranama.

U crnogorskoj policiji podsjećaju da su Savovića dva puta procesuirali zbog krivičnih djela počinjenih ne štetu Tomkića.

“Osim toga, služebnici Uprave policije preduzeli su sve neophodne aktivnosti u cilju zaštite porodice Tomkić. Mjere obezbjeđenja su sprovođene 24 sata sedam dana u nedjelji po mjestu boravka svih članova te porodice, prisustvom policijskog službenika i čestim patrolnim obilascima”, navode u Upravi policije.

Kako dodaju u saopštenju, od momenta kada je policija donijela odluku da samoinicijativno obezbjeđuje Tomkiće oni nisu imali primjedbe na to.

“Policija nije imala zakonski osnovi po kojem bi zabranila kretanje Aleksandra Savovića. Naime, nije postojala mjera zabrane kretanja izdata od strane nadležnog suda, odnosno takva mjera nije dostavljena Upravi policije, niti su mu bila oduzeta lična dokumenta. Samim tim, njemu nije bila oragničena soboda kretanja i on je mogao da napusti državu, kao i svaki drugi građanin”, poručili su iz Uprave policije, zaključujući da preduzimaju sve aktivnosti kako bi locirali i priveli Savovića.

Iz policije su juče saopštili da je Savović, koji je osuđen za paljenje prodavnice porodice Tomkić, u bjekstvu i da je za njim raspisana potjernica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније