Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

TVCG

01. 05. 2024. 07:38 >> 07:38
Čitaj mi:

tara magnet za posjetioce

Počela rafting sezona, prošle godine splavarilo 30.000 turista

Sa lijepim danima krenula je i rafting sezona. Tara je magnet za posjetioce iz svih krajeva svijeta, a podatak Udruženja žabljačkih raftera da je prošle godine godine ovom rijekom splavarilo blizu 30.000 turista govori dovoljno o turističkom potencijalu suze Evrope. Da utisak bude kompletan zaslužan je i čuveni most na Đurđevića Tari koji godišnje posjeti veliki broj turista.

Ekipa TVCG na Tari je zatekla prve grupe turista koji su kazali da je raftinig zadovoljstvo koje se ne smije propustiti.

"Rijeka je veoma brza, ovo je zanimljivo adrenalinsko iskustvo koje se ne propušta. Mislim da j eovo najdublji kanjon u Evropi. Interesantno je sve ovo gledati", kazao je turista iz Rusije.

"Ovaj Durmitor je stvarno lijep. Sada smo prvi put u Crnoj Gori i to je bilo na "to-do" listi da moramo ići", kazao je turista iz Slovenije.

"Šta da kažem, veoma lijepa rijeka, čuli sm puno lijepih riječi o raftingu, vodopadima, tako da moramo da vidimo što više", kazala je turistkinja iz Slovenije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније