Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

25. 04. 2024. 20:04 >> 20:04
Čitaj mi:

LAKO SA PODGORICOM

Košarkašice Budućnosti odbranile titulu

Košarkašice Budućnost Bemaksa odbranile su titulu prvaka Crne Gore, pošto su u drugom meču finala plej ofa slavili protiv Podgorice 77:49 i tako sa 2:0 u trijumfima okončale borbu za pehar.

U prvom meču Budućnost je takođe ubjedljivo pobijedila 76:39.

Budućnost je tako stigla do 15. titule prvaka, a 13.od obnove nezavisnosti.

Budućnost je predvodila Šćepanović sa 22 poena, 15 je dodala Bigović, 13 Ilić, a dvocifreni poenterski učinak imala je Baošić sa 10 poena.

Kod Podgorice se istakla sa 12 koševa, Dragišić je dala 10.

Aktuelni šampion već deceniju je bez poraza na domaćoj sceni, dok je Podgorica i ove sezone poražena samo u duelima protiv Budućnosti.

Podgorica je uz to treći put uzastopno igrala finale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније