Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 05. 2024. 19:57 >> 19:57

TRENER BUDUĆNOSTI NAKON POBJEDE NAD ARSENALOM

Brnović: Nijednog trenutka nisam pomislio da odem

Poslije turbulentnih dešavanja u i oko kluba - tuče saigrača, upada navijača u svlačionicu i prijetnji igračima, te užasne situacije u kojoj su se našli trener Ivan Brnović i njegova porodica - za Budućnost stižu bolji dani.

Podgoričani su u Tivtu savladali Arsenal 4:0 i ostali u igri za titulu prvaka Crne Gore, mada je i dalje sve u rukama Dečića.

Budućnost je povela golom Igora Ivanovića u 31. minutu, u 55. je iz penala povisio Đorđe Despotović, kada je crveni karton dobio Damjan Dakić, da bi dominaciju krunisali Milan Vukotić u 73. i Vasilije Adžić u 85.

„Dominirali smo tokom cijelog meča. Olakšao nam je posao crveni karton kod penala, ali mislim da bismo i bez toga mirno priveli utakmicu kraju. Bili smo mnogo bolji protivnik, ovo nam je puno značilo prvenstveno na mentalnom planu, da se vratimo poslije svih dešavanja u klubu. Dugujem veliku zahvalnost stručnom štabu, a najviše igračima, koji su danas briljirali na terenu”, rekao je Brnović nakon meča.

Da li i dalje vjerujete u titulu?

„Ne vjerujem u titulu, vjerujem u ove momke”.

Jeste li pomišljali da odete nakon svega što se dešavalo?

„Ne, nijednog trenutka. Ne može to da me poremeti. Budućnost je veliki klub, a veliki klub ne može bez navijača. Mi imamo sjajne navijače, a to što se desilo je nešto o čemu će neki drugi ljudi da vode računa, nadležni organi da ispituju... Neko je na individualni način pokušao nešto da uradi, i istraga je utvrdila da to nema veze sa našim organizovanim navijačima. Oni su pravi navijači, očekujemo da nas podrže protiv Jedinstva i da nastavimo u ovom ritmu”, poručio je 48-godišnji trener.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније