Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

05. 05. 2024. 19:59 >> 20:00

SERIJA A

Milan samo do boda protiv Đenove

U meču punom preokreta i golova, Milan i Đenova odigrali su neriješeno 3:3 u 35. kolu Serije A.

Nije dobro počelo za domaćina - penal u petom minutu za Đenovu, siguran izvođač Retegi.

Milan je nakon toga nastavio da napada, imao je više loptu u nogama, ali nije iskoristio nekoliko izglednih prilika. Domaćin je do gola došao u finišu prvog poluvremena - Florenci je pogodio za 1:1.

Kako je počelo prvo, tako je i drugo poluvrijeme, opet je Đenova došla do prednosti i to u 48. minutu kada je Ekuban pronašao put do mreže za 1:2.

Do kraja meča Milan je uspio da dođe do preokreta, na 2:2 je poravnao Gabia u 72. minutu, dok je totalni preokret režirao Žiru u 75. minutu nakon centaršuta Pulišića.

Kada je djelovalo da će Milan doći do pobjede nisu tako misili igrači Đenove, uspjeli su da izjednače i to u 87. minutu i to autogolom Tioa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније