Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

B.B.

02. 07. 2022. 19:26 >> 19:24
4

SARADNJA SA LUXAIR-OM

Turisti iz Francuske i Luksemburga stigli u Podgoricu

Avion luksemburške avio-kompanije "Luxair" pun turista iz Luksemburga i Francuske danas je sletio u Podgoricu. To je samo jedan od letova koje ova kompanija u saradnji sa Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu planira do 24. septembra.

"Nastavak linije je dokaz da smo ozbiljni u svojim namjerama i da želimo da doprinesemo rentabilnosti ove linije, na način da omogućimo i jednima i drugima da lete uz malo novca, kazala je predsjednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu Fetija Kalač koja je zaslužna za avio povezanost dvije zemlje.

Istakla je da je uloga matice ključna kada je dijaspora u pitanju.

"Mi pronosimo poruku Crne Gore i slavimo crnogorsku zastavu daleko od svoje zemlje, ali isto tako očekujemo snažnu podršku crnogorskih vlasti i prepoznavanje kvalitetnih projekata koji su od značaja prvenstveno za našu maticu, ali i za iseljenike u Luksemburgu i šire", kazala je Kalač.

Udruženje će po njenim riječima nastaviti da pomaže turizmu Crne Gore i da animira goste iz Zapadne Evrope da posjete našu zemlju.

Avioni kompanije "Luxair" će letjeti za Podgoricu do 24. septembra dva puta nedjeljno srijedom i subotom. Tivat – Luksemburg -Tivat će letjeti do 1. oktobra (utorkom i subotom).

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније