Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Izvor: Vijesti; Objavio: I. P. ]

17. 11. 2017. 09:42 >> 09:12

U NJIVICAMA

Počelo renoviranje hotela Riviera

Španska kompanija Iberostar Bellevue hotel Bečići, počela je rekostrukciju i renoviranje hotela Riviera u Njivicama.


Do sezone bi, kako je saopšteno, trebalo da budu otvorene vile Stela, Kometa i Venera, a vlasnici očekuju da će biti završen i novi objekat koji bi trebalo da se gradi na mjestu ruševine vile najbliže moru, pišu Vijesti.

U planu je konstruktivno ojačavanje objekata i sanacija terena, a vrijednost investicije je oko dva miliona eura.

Kompanija Montenegro Hotels iz Kotora, čiji je vlasnik Branko Ćupić, suvlasnik kompanije Iberostar Bellevue hotel Bečići, početkom avgusta kupila je hotel Riviera za 6,8 miliona eura

"Iberostar je kompanija koja je duže vrijeme prisutna na crnogorskom turističkom tržištu, a planovi koje imaju za Rivieru i Herceg Novi su veliki. To je jedna ozbiljna priča", rekao je inženjer Damir Begović koji je i stručni konsultant odnosno supervizor na poslovima.

Begović je najavio višemilionsku investiciju koja bi hotelski kompleks vremenom podigla na nivo pet zvjezdica.

"Prethodni hotel je imao 220 smještajnih jedinica, a mi planiramo da sa izgradnjom novih kapaciteta broj povećamo na ukupno 450. Vremenom će biti stvoreni uslovi da hotel radi i zimi", rekao je Begović.

Kada bude u funkciji cijeli kompleks će zapošljavati oko 150 radnika različitih profila.

"Vremenom ćemo biti odredište visokoplatežnih gostiju", zaključio je Begović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније