Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Izvor: Mina biznis, Objavio: I. P. ]

18. 06. 2017. 11:38 >> 11:10

U NIKŠIĆU

Zadovoljni popunjenošću Onogošta

U nikšićkom Hotelu Onogošt, koji u dva objekta ima oko 380 kreveta, smještajni kapaciteti, sudeći prema najavljenom, tokom ljetnje sezone biće dobro popunjeni.


Menadžer Onogošta Milica Abramović kazala je da su zadovoljni najavljenim brojem gostiju sve do sredine septembra.

"Sezonu dočekujemo spremno, pa je jun skoro u potpunosti rezervisan, a dobru popunjenost, očekujemo i u julu, avgustu i prvoj polovini septembra", rekla je Abramović.

Popunjenosti smještajnih kapaciteta doprinosi, kako je navela, i sportski turizam koji se intenzivno razvija, jer se u Nikšiću održavaju brojna značajna takmičenja.

"Iduće nedjelje u Onogoštu će biti smješteno oko 250 učesnika prvog internacionalnog takmičenja u plivanju Montenegro open 2017, a računamo i na najavljene goste koji će u Nikšić doći zbog košarkaških turnira i vaterpola“, kazala je Abramović.

Prema njenim riječima, gosti Onogošta biće i svi izvođači na prepoznatljivim muzičkim manifestacijama u Nikšiću, Lejk festu i Bedem Festu.

Gosti Onogošta, kako je kazala, su i turisti na proputovanju, koji dolaze u Crnu Goru, pa se kraće ili duže zadrže i u Nikšiću.

"Za jul je najavljen i dolazak veće grupe gostiju iz Kine koji će biti smješteni u našem hotelu. Imaćemo brojne goste i u avgustu, kao i prvoj polovini septembra, jer je dosta mjesta već bukirano",kazala je Abramović. 

Hotel Onogošt raspolaže u starom dijelu objekta sa 118 kreveta, dok u novom, popularno nazvanom čaša, zbog svog izgleda, ima 260 ležajeva.

U novom dijelu do avgusta smješteni su studenti, a nakon toga smještajni kapaciteti ostaju slobodni za najavljene goste do karaja septembra.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније