Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ N1 ]

26. 03. 2024. 08:07 >> 08:10
Čitaj mi:

GOLIKOVA

Devetoro povrijeđenih u terorističkom napadu u kritičnom stanju

Devet osoba povrijeđenih u terorističkom napadu u "Krokus siti holu" u Moskvi nalazi se u kritičnom stanju, uključujući jedno dijete, dok je 29 pacijenata u teškom stanju, izjavila je potpredsjednica ruske vlade Tatjana Golikova.

Golikova je to rekla na sastanku kojim je predsjedavao Vladimir Putin, a na kojem se razmatra teroristički napad u Moskvi 22. marta, prenio je TASS.

Prethodno je šef ruskog Istražnog komiteta Aleksandar Bastrikin saopštio je da je broj žrtava terorističkog napada u Moskvi povećan na 139, a da je broj povrijeđenih u napadu ostao nepromijenjen – 182.

Za teroristički napad u petak uveče na koncertnu dvoranu "Krokus siti hol" u predgrađu Moskve odgovornost je preuzela Islamska država.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније