Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M.Lj. [ Beta ]

17. 03. 2024. 21:19 >> 21:19

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Tim Navaljnog: Putinov rezultat nema veze sa stvarnošću

Tim ruskog protivnika Alekseja Navaljnog, koji je u februaru preminuo u zatvoru, ocijenio je da rezultat od 87 odsto na predsjedničkim izborima za Vladimira Putina "nema veze sa stvarnošću".

"Procenti izmišljeni za Putina očigledno nemaju veze sa stvarnošću. O tome ne vrijedi pričati", reagovao je na platformi Iks (X) Leonid Volkov, bivša desna ruka Navaljnog, koji je u egzilu.

Prema izlaznoj anketi poslije tri dana održavanja izbora u Rusiji, Putin je dobio 87 odsto glasova poslije prebrojavanja glasačkih listića sa 24 odsto biračkih mjesta.

Na tim izborima se očekivala pobjeda Putina zbog odsustva opozicije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније