Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Politika.rs ]

16. 03. 2024. 16:03 >> 16:04

poglavar katoličke crkve

Papa Franjo otkrio da je bio zaljubljen

Papa Franjo (86) je prije svog visokog poziva bio zaljubljen i imao je drugačiji život. Papa, odnosno Horhe Mario Bergoljo, kakvo je njegovo svjetovno ime, imao je veliku ljubav koja se dogodila u trenutku kada je bio na životnoj prekretnici i bio je prinuđen da napravi izbor, prenio je njemački „Bild”.

„Nedelju dana sam stalno pred očima imao njeno lice i bilo mi je teško da se molim. Srećom, to je prošlo i ponovo sam se dušom i tijelom posvetio svom pozivu”, naveo je papa Franja u svojoj novoj autobiografiji „Život. Moja priča u istoriji”.

Još 2014. godine, poglavar katoličke crkve priznao je svoju emotivnu epizodu i rekao za list „Korijere dela Sera” da ga je jedna djevojčica „zaludjela na nedelju dana”. Na pitanje novinara kako se to završilo, papa je rekao: „To su bile stvari među mladima. O tome sam razgovarao sa svojim ispovjednikom”, prenosi Tanjug.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније