Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ N1 ]

03. 03. 2024. 17:41 >> 17:41
7
Čitaj mi:

MEDVEDEV

Njemačka se sprema za rat sa Rusijom

Bivši ruski predsjednik i premijer i sadašnji zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev tvrdi da se Njemačka sprema za rat sa Rusijom.

Njegova izjava dolazi nakon otkrića da je Rusija prisluškivala njemačke vojne zvaničnike.

Njemačka istražuje audio snimak objavljen u ruskim medijima za koji tvrdi da je konferencijski poziv visokih njemačkih vojnih zvaničnika o oružju za Ukrajinu, što je izazvalo zabrinutost zbog moguće špijunaže u Njemačkoj i traži pojašnjenje od Rusije.

Bliski saradnik ruskog predsjednika Vladimira Putina, Medvedev je na svom Telegram kanalu objavio da će vladajući politički savez u Njemačkoj sada pokušati da zataška ovu situaciju.

Medvedev je njemačkog kancelara Olafa Šolca nazvao "miroljubivim momkom" koji odbija da isporuči rakete srednjeg dometa Ukrajini.

"Niko ne zna da li su svjesni vrh političara i kancelarka, ali čak i da nisu i da nisu tako nešto naredili, istorija pamti mnogo primjera gdje je vojska odlučivala o početku ratova ili ih ohrabrivala", rekao je Medvedev.

"Njemačka se sprema za rat sa Rusijom", zaključio je Medvedev.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније