Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

N1 [ R.B. ]

16. 02. 2024. 18:23 >> 18:23

PRINC HARI

"Bolest kralja mogla bi da zbliži porodicu"

Dijagnoza raka Čarlsa Trećeg mogla bi da zbliži britansku kraljevsku porodicu, rekao je kraljev mlađi sin, princ Hari, dodajući da voli svoju porodicu i da je bio zahvalan kad je nedavno vidio svog oca.

Bakingmenska palata je ranije ovog mjeseca objavila da je kralju dijagnostikovan rak zbog kog je odložio svoje javne nastupe.

Princ Hari koji je ostao bez kraljevskih dužnosti od kada su se on i njegova supruga Megan Markla preselili u Kaliforniju u SAD, u lošim je odnosima s ostatkom porodice u Londonu. Međutim, on je doputovao u Veliku Britaniju čim je čuo loše vijesti i na kratko se sastao s ocem.

Upitan mogu li bolesti da utiču na zbližavanje porodice i da li će to biti slučaj i kod kraljevske porodice, Hari je odgovorio: „Da, siguran sam”.

Princ je prošle godine u svojoj autobiografiji „Rezerva” iznio niz detalja o svom ocu i starijem bratu, a u Netfliksovom dokumentarcu je ponovo otkrio niz tajni o kraljevskoj porodici.

„Volim svoju porodicu. Činjenica da sam mogao da sjednem u avion, vidim ga i provedem vrijeme s njim – zahvalan sam na tome”, rekao je Hari u razgovoru za „Good Morning America“.

Kraljevska porodica po pravilu krije informacije o zdravstvenom stanju svojih članova, ali je Čarls Treći odlučio da javno govori o svojoj bolesti jer je sponzor mnogih humanitarnih organizacija za borbu protiv raka.

Palata je otkrila da boluje od karcinoma, ali nije objavila o kakvoj se vrsti raka radi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније