Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

А.М. [ RSE ]

05. 11. 2023. 15:53 >> 15:53

DIJETE NEPOVRIJEĐENO

Predao se muškarac, okončana talačka situacija u Hamburgu

Predao se muškarac, okončana je talačka situacija na aerodromu, objavila je 5. novembra popodne policija Hamburga na sjeveru Njemačke, gdje je naoružani čovjek u automobilu sa svojim djetetom bio od 4. novembra uveče.

"Osumnjičeni je izašao iz auta s kćerkom. Muškarca su hitne službe uhapsile bez otpora. Čini se da je dijete nepovrijeđeno", objavila je policija na mreži X.

Vazdušni saobraćaj na Aerodromu u Hamburgu bio je zatvoren sve vrijeme trajanja incidenta.

Vlasti su prethodno saopštile da se vjeruje da je uzrok incidenta "spor oko starateljstva", a supruga vozača je pozvala hitnu pomoć i upozorila policiju na otmicu njenog djeteta.

Hamburška policija pregovarala je sa naoružanim čovjekom satima, nakon što je u subotu uveče, 4. novembra, udario automobilom kroz sigurnosnu zonu na platformu na kojoj su parkirani avioni, ispalivši dva hica u vazduh i izbacivši dvije zapaljene boce iz vozila.

Vozač se bio zabarikadirao u svom automobilu pored aviona Turkish Airlinesa.

U subotu uveče je preusmjereno 17 letova koji su trebali sletjeti u Hamburg. Za nedjelju je bilo predviđeno još 286 letova na kojima se trebalo prevesti oko 34.500 putnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније