Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

А.М. [ N1 ]

04. 11. 2023. 22:29 >> 22:29

DRŽI DJECU KAO TAOCE

Zatvoren aerodrom u Hamburgu: Naoružani muškarac se zabarikadirao u kolima

Nepoznati muškarac, za kojeg se vjeruje da je naoružan, probio je zaštitnu barijeru na aerodromu u Hamburgu u Njemačkoj i krenuo u pravcu piste, prenosi Nova.rs.

Muškarac drži dvoje djece zarobljeno u svom automobilu, prema lokalnim izvještajima, prenosi Nova.rs.

Vazdušni saobraćaj na aerodromu u Hamburgu je zaustavljen dok se vlasti bave situacijom.

Svaki pristup terminalima je blokiran, uz veliko prisustvo policije na licu mjesta.Kako prenosi Bild, supruga tog muškarca je obavijestila policiju da je njen muž „zarobio“ njihovo dvoje djece u automobilu i krenuo ka aerodromu.

Takođe se navodi da je muškarac naoružan, jer je na aerodromu ispalio nekoliko hitaca iz svog vozila, prenosi britanski Ekpres.

Policijski helikopteri kruže oko aerodroma dok su naoružani policajci ušli u Terminal 1 i evakuisali ljude koji su stajali ispred.

Vazdušni saobraćaj je i dalje obustavljen jer policija rješava situaciju sa taocima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније