Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Indeks.hr ]

18. 10. 2023. 20:43 >> 20:44
1

KADIROV

"Izrael sebi dozvolio previše, ne provocirajte muslimane"

Čečenski lider Ramzan Kadirov pozvao je Izrael da zaustavi eskalaciju sukoba sa Palestinom i dobro razmisli prije nego što isprovocira muslimane širom svijeta da krenu u osvetu.

"Ako izraelski režim misli da je Palestina sama i da sa njom mogu da rade šta hoće, ozbiljno se varaju. Ne provocirajte ljude. Nemojte se rugati i podsticati muslimane širom sveta da uzvrate. To će vas koštati hiljadu puta više od potencijalnog dobitka kojem ste se nadali. Razmislite prije nego što napravite jednu od najvećih i najfatalnijih grešaka u svojoj istoriji", dodao je on.

Prema njegovim rečima, Izrael sebi dozvoljava previše i "prijeti da će izbrisati čitav jedan narod sa mape", prenosi Indeks.hr. 

Čečenski lider je ranije zamjerio Zapadu dvostruke standarde u arapsko-izraelskom sukobu.

On smatra da bi situacija na Bliskom istoku bila drugačija kada bi drugi šefovi država, po ugledu na ruskog predsjednika Vladimira Putina, poštovali vjeru i štitili je od nasrtaja, i da bi u tom slučaju sukob bio izbjegnu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније