Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Б.

26. 07. 2023. 19:10 >> 19:13

U GRČKOJ

Na Rodosu proglašeno vanredno stanje, na Eviji požar djelimično pod kontrolom

Na cijelom ostrvu Rodos proglašeno je vanredno stanje, deveti dan od početka požara koji su napravili veliku štetu na tom grčkom ostrvu. Požari i dalje traju, vjetar se malo smirio, ali su njegovi udari i dalje jaki, što otežava gašenje, piše portal Katimerini.

Kada se radi o Krfu, posljednjih nekoliko sati bilo je više rasplamsavanja sa frontovima požara na sjeveroistočnom dijelu ostrva. Trenutno su aktivna dva fronta na lokacijama koje nisu dostupne vatrogascima.

Lokalne vlasti tvrde da je požar na Krfu posljedica podmetanja požara.

Na Eviji je požar stavljen pod djelimičnu kontrolu, a trenutno gori poljoprivredno zemljište. Na gašenju požara angažovane su snage od 22 vatrogasca i 10 vatrogasnih vozila, uz pomoć četiri vatrogasna aviona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније