Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ Beta ]

23. 04. 2022. 15:43 >> 16:08

NAKON POZIVA ZA POMOĆ

U Japanu nestao turistički brod sa oko 30 osoba

Turistički brod sa skoro 30 putnika vodi se kao nestao na sjeveru Japana danas, poslije poziva u pomoć u kome je navedeno da tone, javili su lokalni mediji, koji su saopštili i da je obalska straža pokrenula potragu.

Lokalni zvaničnik obalske straže rekao je za Frans pres da je u toku akcija spasavanja, ali nije mogao da kaže dodatne informacije.

Prema javnoj japanskoj televiziji NHK, posada broda Kazu 1, upozorila je obalsku stražu da plovilo tone dok je bilo kod poluostrva Širetoko, na lokaciji na sjevernom japanskom ostrvu Hokaido koje je Unesko svrstao u svjetsku baštinu.

Poslije tog poziva za pomoć izgubljen je kontakt sa brodom, a helikopteri za potragu stigli su u zonu tek četiri sata poslije poziva.

Posada i putnici broda opremljeni su pojasima za spasavanje, prema navodima televizije NHK.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније