Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina ]

06. 06. 2021. 19:09 >> 19:10

POVRIJEĐENO DIJETE

Njemačka: U nevremenu poginula jedna osoba

U nevremenu, koje je tokom vikenda zahvatilo djelove Njemačke, poginula je jedna osoba, a dvanaestogodišnje dijete je teško povrijeđeno.

U Štutgartu je stradao zaposleni na gradilištu kada je voda srušila skelu i nekoliko radnika s njom, prenosi njemački Bild, navodeći da je još troje radnika povrijeđeno.

U Diseldorfu je dvanaestogodišnja djevojčica pala na ulicu sa bicikla nakon što je udario grom, a potom je na nju naletio automobil.

Djevojčica je teško povrijeđena, a u bolnicu je smještena i njena majka zbog šoka.

Meteorolozi su upozorili na oluje od Sjevernog mora do Saksonije i istočne Bavarske, a obilne kiše izazvale su poplave u pojedinim djelovima Bavarske.

Na pojedinim mjestima voda je nosila i automobile.

Zbog jake kiše bilo je poplavljeno i područje oko glavne željezničke stanice u Štutgartu, a portparol policije kazao je jutros da je nivo vode dostigao 30 centimetara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније