Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

17. 10. 2019. 13:16   >>  13:20 2

TRAŽE PREKID VATRE U SIRIJI

Pens i Pompeo stigli u Ankaru

Potpredsjednik SAD-a Majk Pens i državni sekretar Majk Pompeo doputovali su danas u Ankaru gdje treba da prenesu poruku Vašingtona da treba odmah uspostaviti prekid vatre u Siriji.

Pens i Pompeo bi trebalo da se sastanu s turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoganom.

Američki zvaničnici su došli u Ankaru nekoliko sati pošto je predsjednik SAD-a Donald Tramp rekao da turska invazija na Siriju "nema veze sa SAD" i da Turska i Sirija treba da riješe konflikt u kome se trenutno nalaze.

Turska je 9. oktobra pokrenula ofanzivu protiv kurdske milicije u Siriji.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније