Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

09. 04. 2021. 08:17   >>  08:24

BIVŠI ŠEF DIPLOMATIJE

Pompeo novi saradnik Foks njuza  

Bivši šef diplomatije u administraciji Donalda Trampa, Majk Pompeo, angažovan je kao "saradnik" Foks njuza (Fox News), saopštio je taj informativni kanal, omiljen me]u konzervativcima u SAD.

"Namjeravam gledaocima da pružim iskren i direktan pogled na geopolitiku, me]unarodne odnose i program (bivšeg predsjednika Trampa) 'Prvo Amerika' (America First) koji su otvorili put ka prosperitetu i bezbjednosti SAD bez presedana", navodi se u saopštenju Pompea.

Izvršna direktorka Foks njuza Suzan Skot rekla je da je bivši državni sekretar jedan od najpriznatijih i najcjenjenijih sagovornika u SAD kada je riječ o spoljnoj i bezbjednosnoj politici.

Pompeo je bio državni sekretar od aprila 2018. do prošlog januara, a prethodno je bio na čelu Centralne obavještajne agencije (CIA).

Neki u SAD smatraju da Pompeo ima planove i za Bijelu kuću, na predsjedničkim izborima 2024. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније