Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina, objavila B.B. ]

29. 09. 2019. 18:27 >> 18:30

DŽONSON PORUČIO

Neće podnijeti ostavku da izbjegne odlaganje Bregzita

Britanski premijer Boris Džonson saopštio je danas da neće podnijeti ostavku kako bi izbjegao da traži odlaganje Bregzita po isteku oktobra.

On je, kako prenosi Tanjug, obećao da će izvesti Britaniju iz Evropske unije (EU) sa ili bez sporazuma, uprkos tome što je parlament donio zakon kojim bi se od njega zahtijevalo da zatraži produženje roka za Bregzit ukoliko poslanici ne usvoje sporazum.

Džonson je kazao da bi radije "ležao mrtav u nekom jarku" nego da traži odlaganje.

Na pitanje da li bi podnio ostavku kako ne bi morao da traži odlaganje, on je kazao da to ne bi učinio.

"Ja sam preuzeo na sebe da vodim partiju i moju zemlju u teškom trenutku i nastaviću to da radim. Vjerujem da je to moja odgovornost", istakao je Džonson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније