Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

16. 11. 2018. 22:34 >> 22:10

TURSKO PREDSJEDNIŠTVO

Tramp i Erdogan protiv zataškavanja afere Kašogi

Predsjednici Turske i SAD-a, Redžep Tajip Erdogan i Donald Tramp, složili su se večeras u telefonskom razgovoru da ubistvo saudijskog novinara Džamala Kašogoja ne smije da bude zataškano, saopštili su izvori bliski Erdoganovom kabinetu.

Tramp i Erdogan su se složili da treba "rasvijetliti sve aspekte ubistva Kašogija i da ništa ne smije da se sakrije", naveli su isti izvori.

Saudijski državni tužilac Saud al Modžeb zatražio je juče smrtnu kaznu za petoro optuženih za ubistvo Kašogija i isključio mogućnost da je prestolonasljednik Mohamed bin Salman umiješan u zločin.

Al Modžeb je rekao da je Kašogi ubijen smrtonosnom injekcijom, zatim raskomadan i u djelovima iznijet iz konzulata. Dodao da je su planovi za njegovo ubistvo postojali tri dana prije nego što je izvršeno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније