Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

09. 08. 2013. 09:36 >> 09:36

JEMEN

Dronovi SAD ubili 12 ekstremista

U tri napada američkih bespilotnih letjelica, u Jemenu je ubijeno 12 osumnjičenih ekstremista Al-Kaide, saopštio je neimenovani vojni zvaničnik.

Treći napad dogodio se sinoć u oblasti al-Kutn u provinciji Hadramavt na jugu zemlje, a ubijena su trojica ekstremista, prenosi AP.

U dva prethodna napada, takođe juče, ubijeno je devet ekstremista - šest u provinciji Marib u centralnom dijelu zemlje, a tri u oblasti al-Ajon u provinciji Hadramavt.

Meta sva tri napada bila su vozila u kojima su bili esktremisti, kazao je jemenski zvaničnik.

U napadima američkih bespilotnih letjelica od 27 jula, ubijeno je 34 ekstremista, koji se sumnjiče da su pripadnici Al Kaide, prenio je AP na osnovu podataka jemenskih bezbjednosnih zvaničnika.

Napadi su izvedeni pošto su vlasti Jemena u srijedu objelodanile da su osujetile zavjeru Al Kaide da zauzme dva velika grada sa gasnim i naftnim postrojenjima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније